Apr 16

05×18 Resident Evil spoiler

Írta: rhenie
Kategória: 5. évad, Sorozat, Spoiler

A Stefan-Elena páros rajongói imádni fogják az e heti részt, az ugyanis rengeteg mi lenne ha? jelenetet fog tartalmazni. A jelenetek hátulütője csupán annyi, hogy mindegyik csak a hasonmás jóslattal kapcsolatos látomás, amely végre teljes egészében megmagyarázásra kerül! Egyébként vissza fog térni egy ismerős arc is, de a karakter megjelenése nem sok jó hírt ígér (ha engem kérdeztek, Bonnie nagymamájáról van szó).

Egy külföldi lap olvasói arról szavazhattak, hogy szerintük melyik állandó szereplőtől fogunk búcsúzni az évad végén. A legtöbb voksot Tyler kapta. Szerintetek ki lesz az idei áldozat? (azt már a producerektől biztosan tudjuk, hogy valaki/k meg fog/nak halni) Várom kommentben a véleményeket!
Forrás: TV Guide

9 Responses so far.

 1. Stelena86 says:

  Szerintem is Tylertől búcsúzunk, de nekem van egy olyan érzésem, hogy Damon-től is kis időre. Szerintem a hatodik évad az ő visszahozataláról fog szólni.

 2. bridgit.8 says:

  Szerintem Tyler a legesélyesebb…vagy Matt bár ő az egyedüli ember szóval őt nem hiszem hogy kiveszik:)

 3. kurtirebi says:

  Az igazat megvalva én nem tudom elképzelni hogy kitől fogunk búcsúzni de az az ötlet nekem is tetszett hogy damont elvinni a városból (bár én delena fan vagyok) a vándorok által és mikor elena már végre rádöbben hogy szereti addigra a vándorok el viszik és a 6. évad arra épülne hogy mint a 3.évad ( klaus és stefan féle) hogy elena damon keresi mindenhol damon meg ugye úgy gondolja hogy elena nem szereti ezért nem érdekli mi van vele és amikor elena rátalál akkor megszökik és megint együtt lesznek és boldogan élnek míg meg halnak

 4. Katherine Cica says:

  Szerintem a konyvek szerint is mennek, ahogy azt marmegfigyeltuk, es Elena fog meghal, valoszinuleg a 6. evadba minden arrol fog szolni hogy feltamad vagy “lepottyant az egbol” mint ahogy a konyvbe is tortent .Vagy ahogy kurtirebi is emlitette lehetseges hogy Damontol veszunk bucsut es atobbit mar megirta kurtirebi

 5. Tamara says:

  Én már ezzel úgy vagyok, hogy bárki is hal meg, az olyan legyen aki utána halott is marad.

  • rhenie says:

   egyetértek! :D

   • Katherine Cica says:

    Nagyonis igaz, de valoszinuleg ahogy azt mar megszokhattuk a draga Julie Plectol, a halal soha sem halal hanem valakinek meg a sirba is valo hantorgatasa

  • Vielon says:

   ahogy mondod:)az utóbbi időben futószalagon térnek vissza a holtak a másvilágról, így már kb rezignáltan legyintünk bárki halálára, hiszen úgyis visszavarázsolják valahogy:)

 6. teamdelena says:

  Tyler, Matt, Jeremy,Bonnie közül bármelyik meghalhat nem fog hiányozni a sorozatból mert nem is értem mi a szerepük.
  Én is Damonra tippelnék talán azért mert róla még 1 évad sem szólt. Volt már mentsük meg Stefant és Elenát évad de mentsük meg Damon-t évad még nem volt.És nyilván nem marad majd halott hiszen ő egy kulcs figura.
  Szóval szerintem semmiképpen nem a könyvet fogják követni (legalábbis személy terén lehet,hogy a story marad) pont azért mert az kiszámítható lenne.