Oct 02

06×11 I’ll remember

Írta: ememese
Kategória: 6. évad, Sorozat

0601_fo

Linkek, ahonnan letölthető a rész:
- [1]   [2]  [3]

Feliratok:
- [Hosszupuska]
- [Feliratok.info]

06×02 Yellow Ledbetter

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

5 Responses so far.

 1. Bogi says:

  Elég unalmas volt az egész rész, viszont az utolsó pár másodperc miatt kíváncsi vagyok a folytatásra. És remélem, hogy ha már az előző évadban kicsit sikerült megszeretnem Stefant, akkor most nem rontja el azzal, hogy tényleg azt csinálja, amit most a részben láthattunk…:D
  Viszont én már nem emlékszem, de valaki meg tudná nekem mondani, hogy Alaric miért lett ősi vámpír?

 2. Tamara says:

  Nekem kellemes meglepetés volt az első rész, elnézést a kifejezésért, de sokkal rosszabbra számítottam. Indulásnak jó, szerencsére még semmi nem volt eltúlozva, szóval sikerült úgy megcsinálniuk, hogy kíváncsi legyen az ember a következőre. Jó persze nem várjuk körömrágva, de azért megvan a kellemes várakozás érzése, ami elsőre elég is. Annyira szeretem Paul Wesley beszédstílusát (is..), hogy nem tudom mit kéne tennie Stefannek, hogy ne ő legyen a kedvencem…:) Alaric karaktere árnyéka önmagának(nem is vártam mást), de remélhetőleg ez csak a karakter jellemfejlődésének hitelessége miatt van így, és változni fog.

 3. Zsuzs says:

  Sziasztok!

  Nem értem miért, de nekem azt írja a linkekre, hogy törölve lett a rész az oldalról. Hol tudom megnézni akkor feliratosan??

  • Tamara says:

   Azt nem tudom h. miért írja ki, én le tudtam tölteni még pénteken. Viszont feliratosan nem fogod itt megtalálni, mert Rhenie már nem tudja vállalni ennek elkészítését.