A sorozat következő, 06×16 I Never Could Love Like című része április 16-án (azaz jövő hét csütörtökön) kerül adásba a CW-n. Addig is, íme az epizód előzetese:

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

2 Responses so far.

 1. Lala says:

  Szia rhenie mi lett ezzel az oldallal olyan jo volt napra friss meg minden most meg elvan teljesen maradva mindennel. Nagyon sajnalom mert szerettem ezt az oldalt.

 2. thevampiregirl says:

  Az előző poszthoz nem engedett hozzászólni, ezért itt írom le a véleményemet az évadról. Akkor sorban.
  Eleinte csalódott voltam, amiért egy új arcot kaptunk 1994-ben, pedig azt hittem, valaki más figyeli Damont és Bonnie-t, de később beláttam, hogy Kai-t senkire sem cserélném le. Az évad eddigi legjobb megjegyzései tőle hangzottak el, tényleg szociopatán viselkedett, de nem tudtam utálni, mert rengetegszer nevettem az elszólásain.
  Tetszett, ahogy kialakították Damon és Bonnie kapcsolatát, akik ugyan az elejétől kezdve utálták egymást, most mégis van bennük alami közös, méghozzá az, hogy ugyanazon mentek keresztül annyi különbséggel, hogy Bonnie sokkal tovább volt ott. Az első rész, ami nagyon tetszett az volt, mikor Damon visszatért és találkozott Stefannal. Az utána lévő “Elena elfelejtett” fejezet annyira nem volt izgalmas, sokkal szívesebben láttam volna egy óriási egymásra találós boldog jelenetet, mert az azért szomorú, hogy a rengeteg jó emléket a csaj csak úgy elfelejtette. Az esős jelenet viszont nagyon szép volt, amire Damon egyszer visszaemlékezett.
  Az utána levő részeket leginkább Kai miatt szerettem. Érdekes volt maga az ikerpárbajos ötlet is, de tulajdonképpen várható volt, hogy Luke hal meg, mivel a tövviek már egész kidolgozott hátteret kaptak.
  Nagyon sajnáltam, hogy Liznek meg kellett halnia, valahogy az elejétől szimpatikus volt és azoknak a táborát erősítette, akik már az elejétől a sorozatban voltak. A temetés után, mikor Caroline kikapcsolta az érzelmeit, nem igazán tudtam hova tenni a történteket, meg valahogy a Steroline románcot sem… Azóta kezdek velük megbarátkozni. :D
  Csak néhány olyasmit tudnék felsorolni, ami nem tetszett, például Enzo értelmetlen osszúhadjárata, meg Matt is lóg a levegőben, de még azt sem tudom, hogy Sarah-nak mi lesz a jelentősége.
  Ha pontoznom kellene, talán egy 7,5/10-et adnék. Jobb részek után talán 8-at is. :D