Még február végén írtunk arról, hogy a szomszédos Ausztriában rendeznek közönségtalálkozót a sorozat több szereplőjének részvételével: Közönségtalálkozó bécsben

A részletekről itt olvashattok: [LINK]

Az eseményre most hétvégén kerül sor. Sajnos egyikünk sem tud elmenni, amit nagyon sajnálunk, viszont szeretnénk megkérni azokat, akik csatlakoznak a bécsi rajongókhoz, hogy egy rövid (vagy akár hosszú) fényképes vagy a nélküli beszámolóval kedveskedjen nekünk és az oldal olvasóinak. :)

Frissítve!  Frissítve!  Frissítve! 

Megérkezett az első élménybeszámoló.

Köszönjük Damon nevű chatesünknek!

Bementünk, ekkor már Ian és Paul a színpadon voltak. Őket követték Michael Trevino és Matthew Davis, végül Joseph Morgan. Viccesek voltak, amikor válaszolgattak a közönségből kérdezők kérdéseire. 

Nos akkor publikálnám az egy napos élménymet a Crimson Sky-ról.

Hajnali kettőkor ébresztő, vonattal felrobogtam Pestre, majd egy hosszú órát dekkoltam a Keletiben, mire elindult a vonat Bécsbe. 9-re odaértem a Westbanhof megállóhelyre, ahol felszálltam a Gasometer-hez vezető metróra. Az épület a metrófeljárónál tornyosult, egyből bementem, ahol kávézók, üzletsorok fogadtak. Jah, és egy Ian doppelganger a kávézó egyik foteljában. Be kellett látnom, hogy az épületben sehol egy egyetlen Crimson Sky-ra utaló jelet nem találtam, gondoltam próba szerencse, irány a többi épület tömb. A kifelé menet megpillantottam egy olasz lányt Twilight-os táskával, gondoltam talán ő is oda tart, tévedjünk el együtt. És igazam volt. Ezután eljutottunk némi telefonos segítséggel a második épület tömbhöz a célegyenesbe. Bementünk, ekkor már Ian és Paul a színpadon voltak. Őket követték Michael Trevino és Matthew Davis, végül Joseph Morgan. Viccesek voltak, amikor válaszolgattak a közönségből kérdezők kérdéseire. A kedvencem, amikor egy lány a közönségből megszólalt: -My name is Katherine. Erre Ian: -Nooooo!
(Daniel Gillies sajnos nem tudott részt venni a convention-ön a filmforgatások miatt.)
Fotózáskor amikor éppen Ian volt a soros, odamentem, kivártam szépen a sorom, majd odaléptem mellé, kezek egymás vállára és Katt! Ian kedves volt, humoros, közvetlen és valóban nem túl magas;)


Ezután sikerült elkapnom egy moment-et amikor egyedül volt, így készítettem róla egy közeli képet. A photoshoot-ok végén Ian ott sétált köztünk, de a testőre nem engedett több lesifotót.
A végefelé volt egy érdekes és tanulságos ISF beszélgetés a színpadon Ian és Kim Klingler (ISF director) főszereplésével.
All in all, röviden, tömören, egy igazi, maradandó élmény volt az egész nap.

Comments are closed.