Oct 03

Helyzetjelentés és a Jövő

Írta: rhenie
Kategória: 6. évad, Oldal

Sziasztok!

Szeretném jelezni, hogy úgy döntöttem, a 6. évadhoz nem fogok (vagy csak elvétve, ha lesz időm, energiám) feliratokat készíteni. A döntéshez több indok vezetett. A legfontosabb, hogy már nem hobbiként, hanem kötelességként éltem meg az utóbbi időben a hétvégi felirat-gyártást, illetve úgy érzem, hogy kissé ellaposodott a sorozat, és már nem vagyok annyira lelkes néző, mint az elején voltam.

Ne értsetek félre, továbbra is szeretem a sorozatot, és amíg megy, nézni fogom, de már nem kívánok vele ilyen szinten foglalkozni.

Az oldal szerkesztésében továbbra is ki fogom venni a részem, ahogy időm engedi.

Köszönöm Nektek az elmúlt 4 évet, a sok kedves üzenetet, támogatást! :)

#Delenaforever

Üdv,

rhenie

Sziasztok!

Pár szót szeretnék én is szólni. Először is nagyon szépen köszönöm rhenie eddigi munkáját. Remek szerkesztőtárs és fordító, örülök, hogy anno rátalált a honlapra és csatlakozott. :)

Persze semmi sem ér véget. A honlap nem zár be, nem tűnik el és mi sem búcsúzunk. Csupán lezárul egy korszak.

Amikor időm engedi itt vagyok, mert ez a hobbim, amire sajnos mostanság nem sok időm, erőm volt. 16 éves korom óta szeretek ezzel foglalkozni , és ez a honlap az én kis “gyermekem”. :) Nagyon sok munkám van benne, és büszke vagyok rá, és arra amivé lett.

Szóval tartsatok velünk, nézzetek vissza, ha eszetekbe jutunk. Mi itt leszünk. :)

Üdv,

ememese

7 Responses so far.

 1. Stelena86 says:

  Én köszönöm, hogy élvezhettem Rhenie feliratait és Ememese munkáját az oldallal. Nagyon hálás vagyok nektek. De Rhenie-t abszolút megértem. Szerintem is nagyon lapos a sorozat, már csak megszokásból nézem. Egy pillanatig sem hiányzott a szünet alatt. De azért nézem mert hátha jobb lesz ez az évad…Még egyszer köszönöm a munkátokat. Én mindig feljárok ide!

 2. Tamara says:

  Köszönet az eddigi munkátokért! :) Én abszolút megszokásból nézem, az életem részeként, de ha ez az oldal nem lenne, lehet, hogy már rég nem követném naprakészen. (Sőt biztos..)Nekem a vampirnaplok.hu valahogy annyira összeforrt a sorozattal, hogy nem tudnám elképzelni egyiket a másik nélkül. Szóval ha ti itt lesztek, hát én is biztosan. :)

 3. caius says:

  Nagyon szépen köszönöm az eddigi munkátokat és igazából most azt sem tudom hogy nézzem tovább a sorozatot. Szerintem nálad jobban senki sem csinálta a fordítást. Jó lenne ha találnék még egy ilyen jó embert aki fordítja a sorozatot.

 4. Vielon says:

  Drágáim!

  Csatlakozom, köszönet az oldalért, a munkátokért, és rheninél senki sem fordít jobban TVD-t, hiányozni fognak az árnyalatai…de persze megértem a döntésedet!

  Tamarának igaza van, a sorozat és az oldal elválaszthatatlan szimbiózisban van nálam is…vagyis ameddig Ti itt vagytok, én is itt leszek :)

  Szép napot!

 5. Carrie says:

  Én már nem nézem a sorozatot, de örülök, hogy most felnéztem megint az oldalra, mert így lehetőségem van ismét megköszönni rennie munkáját. Én csak a te felirataiddal néztem a sorozatot, egyszerűen annyira jók voltak, hogy másnál mindig csak a hibát kerestem, amit nálad gyakorlatilag nem találtam. Így lehetett igazán élvezni a sorozatot, és így nyújtott igazán minőségi kikapcsolódást. Ráadásul mindig szó szerint napra készek voltak a feliratok, ami szintén ritkaságszámba megy, más fordítok nem mindig fordítanak ennyi figyelmet a rajongókra. Szóval köszönjük a törődést és a kiváló munkádat, amivel mindig örömet szereztél nekünk péntekenként!
  És ha már itt vagyok megköszönném ememesének ezt a honlapot. Amikor rátaláltam az oldalra még nem volt otthon internetem, így csak könyvtárakban, suliban tudtam szörfözni, és a letöltésről csak álmodhattam. Ez volt a legjobb rajongói oldal, amit sikerült megtalálnom, szerencsére. Annyira részletes, információgazdag volt (és még most is az :) ), hogy így én is nyomon tudtam követni a sorozatot, még ha akkor jó pár résszel le is voltam maradva. És mindig érződött, hogy mennyire szeretitek ti is a sorozatot, és hogy nem csak kötelességből rakjátok fel az újabb és újabb postokat.
  Hú, ez hosszúra sikerült, de nagyon hálás vagyok nektek, és ezt mindenképp szerettem volna leírni. Még egyszer köszi lányok! :)

 6. Carrie says:

  Jaj, bocs rhenie, most látom, hogy elgépeltem a neved! Csak a késői időpontra tudom fogni! :)

 7. thevampiregirl says:

  Én is köszönöm mindkettőtök munkáját, de persze nem veszem ezt búcsúként vagy ilyesmi. Én továbbra is nagyon szeretem a sorozatot, és bármi is történik, tudom, hogy a végéig követni fogom. :D