Az alábbi fotókra kattintva megtekinthetitek a 05×21 Promised Land című epizód hivatalos képeit.

05x21_105x21_205x21_3

A sorozat 5. évadának fináléja május 15-én fog adásba kerülni, erről derített ki néhány apróságot a Tv/Line a sorozat producerétől, Caroline Dries-tól:
“Meglepő” módon jó néhány ismerős arc fel fog tűnni az évad záró epizódjában, és a producer szerint legalább akkora csavarra számíthatunk az utolsó jelenetben, mint mikor az 1. évad végén Katherine levágta John bácsi ujjait. Ki mire számít? Írjátok meg kommentben!

És végül, de nem utolsó sorban: Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk az oldal minden kedves látogatójának!

húsvét

Forrás: CW, Tv/Line

3 Responses so far.

 1. teamdelena says:

  Őszintén most hangulat romboló leszek nem is tudom mire számítok. Imádom a sorozatot DE már sajnos nagyon a végét járja. nem is tudom,hogy a 6. évadban mit tudnak még kitalálni mert már az 5. évadban sem túl sokat. És amikor éppen volt egy baromi jó rész az azt következő résszel szépen el is cseszték.
  Szóval lehet,hogy tényleg lesz egy nagy durranás és csavar a végén,hogy alig várjuk a folytatást és majd a 6. évad első része ismét csalódás és dög unalom lesz, bár én lennék a legboldogabb ha nem így lenne.

 2. Katherine Cica says:

  Szerintem van meg eppen eleg sok stika amit ki lehet hozni az elkovetkezendo evadbol , es szerintem nem voltunalmas ez az evad sem , illetve aki szerint unalmas meg ilyenek , azok miert nezik , most oszinten , ha unalmasnak tartjak akkor semi okuk nincs arra hogy nezzek a sorozatot!!

  • teamdelena says:

   Bocsi rosszul fejeztem ki magam nem unalmas csak nagyon sok rész után csalodottság fog el.Azt a szintet várom amit az 1.2.3. évadban megszoktam (mert akkor “beteg”voltam ha egy hétig nem látthattam) és az 5.évadban volt pár rész ami nagyon ütös volt és alig vártam a következőt ami meg nagyon rosszul sült el.Egyébként az 5.évad jobban tetszik mint a 4.
   És mivel kedvenc sorozatom egyike így végig fogom nézni a 6.évadot is ahogy eddig is tettem. Csak szeretném érezni a “lángolást” “az alig várom a következő részt” ,ahogy korábban is és amit sajnos most nem érzek.