tumblr_lo2vedCse51qedzelo1_500Az Elenát alakító Nina Dobrev április 6-án személyes Instagramján jelentette be a hírt, miszerint a sorozat ősszel induló 7. évadában már nem fog szerepelni. Nina állítása szerint mindig is 6 évadra tervezte Elena történetének elmesélését, és most már szeretne pihenni, új kihívásokat keresni, illetve körbeutazni a világot.

Nem csak Nina távozik azonban, a Tyler Lockwoodot alakító Michael Trevino sem állandó szereplőként fog visszatérni a 7. évadban. Mit szóltok a fejleményekhez?

Nézni fogjátok a sorozatot Elena nélkül is?

2 Responses so far.

 1. invisible-me says:

  hát, érdekes lesz. sőt inkább értelmetlen :D

 2. thevampiregirl says:

  Sajnálom, hogy Nina elmegy, egyike voltam azoknak, akik egész idő alatt kitartottak Elena karaktere mellett, pedig már majdnem mindenki inkább idegesítőnek tartotta.
  Nélküle már biztosan nem lesz ugyanaz, és az utolsó részeket más szemszögből fogom végignézni. Ennek ellenére teljesen biztos vagyok benne, hogy nézni fogom továbbra is, mert végül is nem Nina miatt nézem most sem. Fontos szereplő, de mégis csak egy része az egésznek, ami maga a sorozat.
  Arra nagyon kíváncsi leszek, hogy fogják elvarrni a szálakat, de mindenképpen szomorú lesz.
  Michael távozásan nem érint meg túlságosan. Így is csak minden harmadik részben szerepel nagyjából, és azzal, hogy szétmentek Caroline-nal, számomra értékét vesztette a karakter. Livvel jók lettek volna, de mostanában felőlük sem hallani.
  Ezek mellett még mindig nagyon szeretem a sorozatot, a hatodik évad szerintem job, mint a negyedik vagy az ötödik.