A szerelem ezt teszi, Damon. Megváltoztat minket. – Andie Star, 02×13 Daddy Issues

Történet

Andie egy a harmincas évei elején járó Mystic Falls-i híradós volt, Jenna Sommers barátnője. Damon Salvatore-nak Jenna mutatta be a Mystic Grillben. Damont először nem érdekelte a nő, de a megismerkedésük napján mégis meghívta őt a Salvatore-házba.Damon mesélt neki a problémáiról, és arról, hogy szerelmes Elenába, majd ivott a véréből, és megigézte, hogy ne szóljon róla senkinek, ahogy azt később többször is megtette.
A 03×01 The Birthday című részben Andie és Damon boldognak tűntek, a nő segített is Damonnek a kapcsolatain keresztül, hogy Stefan nyomára bukkanjon. Elena születésnapjának estéjén Andie sokáig dolgozott. Megjelent a stúdióban Stefan, és igézettel rávette, hogy álljon ki egy emelvény szélére. Amikor Damon megérkezett, Stefan kényszerítette Damont, hogy végignézze, amint Andie lezuhan, és meghal.

Andie-t az amerikai színésznő, Dawn Olivieri alakította.

Kapcsolatok

- Damon Salvatore: bár Damon nem táplált iránta mély érzelmeket, Andie nyilvánvalóan szerelmes volt a férfiba, ahogy azt be is vallotta a 02×19 Klaus című részben.

Érdekességek

- Andie volt az egyetlen visszatérő vendégszereplője a második évadnak, aki még a 3. évadban is szerepelt (igaz, csak egy epizód erejéig).
- A John Gilbertet alakító David Anders, a Bill Forbes-t alakító Jack Coleman és Dawn Olivieri is szerepeltek a Heroes (Hősök) című sorozatban.
- Andie-t összesen 5 epizódban láthattuk: 02×13 Daddy Issues, 02×14 Crying Wolf, 02×15 The Dinner Party, 02×19 Klaus, 03×01 The Birthday.

Forrás: VampireDiaries.Wikia