Gyógymódot akarsz? Elmondom, mi az egyetlen létező gyógymód. Fogj egy karót, és döfd a szívébe. – Jules, 02×12 The Descent

Történet

Jules a húszas évei közepén járó vérfarkas volt, Mason Lockwood barátja. Azért jött Mystic Falls-ba a 02×11 By The Light Of The Moon című epizódban, hogy az eltűnt Mason után kutasson. Felkereste Tylert és Carolt, akik úgy tudták, hogy Mason visszament Floridába, de mint tudjuk, Damon Salvatore végzett vele a 02×06 Plan B című részben. Miután kideríti, hogy Damon megölte Masont, Jules vérfarkas alakjában betör a Salvatore-házba és megharapja az ott tartózkodó Rose-t, akin hamarosan jelentkeznek is a vérfarkas harapás tünetei. Jules rájön, hogy Tyler is vérfarkas, és hogy Mason hazudott neki arról, hogy ő az egyetlen Mystic Falls-ban (valójában nem hazudott, mert Tyler Mason halála után aktiválta az átkot). A 02×12 The Descent című részben Damon felkeresi őt, és kéri, hogy mondja el, mivel lehet meggyógyítani a vérfarkas harapást, de Jules felvilágosítja, hogy nincs rá gyógymód, és jobban teszi, ha megöli Rose-t, mielőtt megőrül. Jules azt hazudja Tylernek, hogy Caroline volt az, aki végzett Masonnel.
A 02×13 Daddy Issues című részben Jules a barátjával, Brady-vel elrabolja és megkínozza Caroline-t. Brady-vel érkezett néhány másik vérfarkas is a városba, akik a Salvatore-fivérek elpusztítására készülnek. Mielőtt végezni tudnának a Caroline segítségére siető fiúkkal, megjelenik Elijah boszorkánya, Jonas Martin, és mindegyiküket ártalmatlanítja. Tyler elmondja Jules-nak és Brady-nek, hogy a holdkő Mystic Falls-ban van.
A 02×14 Crying Wolf című epizódban Brady és Tyler követik Elenát és Stefant a Gilbert-család tóparti házába, és megpróbálják elrabolni Elenát, hogy megtörhessék az átkot. A vérfarkasok úgy tudták, hogy ha megtörik a „Nap és a Hold átka”, akkor többé nem kell átváltozniuk. Eközben Jules és a többi vérfarkas megtámadják és megkínozzák Damont a Salvatore-házban, azonban megjelenik Elijah, és megöli mindegyiküket, az elmenekülő Jules kivételével. Stefan végez Brady-vel, Tyler pedig Jules-szal ismeretlen helyre távozik az epizód végén, azzal a feltétellel, hogy a nő többször nem fog neki hazudni. Tyler nem tudta ugyanis, hogy az átok megtöréséhez Elenának meg kell halnia.
A 02×20 The Last Day című részben Jules visszatér Mystic Falls-ba Tylerrel, ugyanis Klaus boszorkányának, Maddoxx-nak köszönhetően Tyler édesanyja, Carol kórházba került. Jules el akarja vinni Tylert Mystic Falls-ból, hogy biztonságban legyen, de hagyja, hogy beszélgessen néhány percet Caroline-nal. Ekkor Maddoxx elrabolja őket. Miután Damon és Matt megmentik őket, Damon elmondja Klaus-nak, hogy mit tett. Arra nem számított azonban, hogy Klaus-nak van egy B terve is, arra az esetre, ha valami hasonló történne. Kiderül, hogy Klaus időközben csapdába ejtette Jules-t, és vámpírrá változtatta Elena nagynénjét, Jennát.
A 02×21 The Sun Also Rises című epizódban Klaus boszorkánya, Greta az áldozati rituálé helyszínére viszi Jules-t, és elmond egy varázsigét, amely nem hagyja, hogy teljesen átváltozzon vérfarkassá. Jules az első, akit Klaus feláldoz a rituálé során az által, hogy kitépi a szívét. Mielőtt meghal, Jules elmondja Elenának, hogy mindent Tyler érdekében tett.

Jules-t Michaela McManus alakította.

Kapcsolatok

- Brady

Érdekességek

- Jules a sorozat első női vérfarkasa.
- Jules volt az első, akit a sorozatban Klaus megtámadott.
- Nem lehet tudni, hogy Jules miként aktiválta a vérfarkas átkát.
- Jules volt a sorozat legidősebb vérfarkasa.
- Jules és Mason Lockwood között valószínűleg több volt, mint barátság, az alapján, ahogy reagált arra, amikor Damon elmondta neki, hogy hogyan ölte meg a férfit.
- Jules hajlandó lett volna megölni Elenát a hamis azték átok, a „Nap és a Hold átka” kedvéért.
- Jules valószínűleg már harapott meg vámpírt Rose előtt is, ezért tudta pontosan, hogy mik a tünetek.
- Jules volt a 3 nő egyike, akiket feláldoztak a rituálé során (Elena és Jenna mellett).
- Jules-t összesen 6 epizódban láthattuk.

Forrás: VampireDiaries.Wikia