[x] Nina Dobrev
A fiatal színésznő bolgár származású, 2 éves korában költözött családjával Kanadába. Modelkedéssel kezdte majd szépen lassan beindult színészi karrierje is.
[x] Paul Wesley
A lengyel származású színész New Jersey-ben született. A színészkedés még fiatalon, egy művésztábor után kezdte el komolyabban érdekelni.
[x] Ian Somerhalder
A louisiana-i színészt szintén fiatalon kezdte el érdekelni a színjátszás. 10 éves korában modelkedéssel került a média középpontjába, majd 17 évesen kezdett el színészkedni.
[x] Kat Graham
A libériai-orosz származású színésznő karrierjét 7 éves korában kezdte. Először a modellkedésbe kóstolt bele, később színészkedni és énekelni kezdett.
[x] Candice Accola
A texasi színésznőt 10 éves korában fedezte fel egy tehetségkutató San Fransiscóban. Első filmes szerepét 2007-ben kapta, azóta számos sorozatban vendégszerepelt.
[x] Matt Davis
A legtöbben a Doktor Szösziből ismerik, de a Vámpírnaplók rajongói Alaric Saltzmanként, illetve a Twitterezők Ernesto Riley-ként is ismerik.
[x] Joseph Morgan
A brit színész Londonban született, és ott tanult színészetet. Szeret jótékonykodni, és a kegyetlen vámpír/hibrid Klaus szerepét 2011 óta alakítja a sorozatban.
[x] Daniel Gillies
Az Elijah-t alakító kanadai színész sokaknak a Pókember 2. részéből ismerős. Hamarosan egy új kórházsorozatban, a Saving Hope-ban lesz látható.
[x] Claire Holt
Az ausztrál színésznő első szerepét a H2O – Egy vízcsepp elég című sorozatban kapta, 2011. óta pedig Rebekah megformálójaként ismerjük.
[x] Steven R. McQueen
Az amerikai színész első jelentős szerepét 2006-ban játszotta az Everwood című sorozatban. A Club Soda című filmért elnyerte a Beverly Hills-i Filmfesztivál díját.
[x] Michael Trevino
A kaliforniai színész ereiben mexikói vér is csörgedezik. Számos sorozatban történő vendégszereplés után 2009-ben Tyler Lockwood szerepe hozta meg számára a sikert.
[x] Zach Roerig
A Vámpírnaplók Matt Donovan-je Ohióban született. Ahelyett, hogy átvette volna a családi vállalkozást, 16 évesen úgy döntött, színésznek áll.