tyler

Biztosan sok Tyler rajongót érdekel, hogy mikor fogja viszontlátni kedvencét. A producer, Julie Plec szerint ez jó ideig eltarthat. “Ha Klaus célkeresztjébe kerülsz, megszívtad”, mondta Julie a Tv Guide-nak. “Nem tervezzük a visszatérését, amíg nem találunk megoldást a Klaus-problémájára.” Ha érdekel, hogy mi mindent árult még el Julie a Klaroline-párosról, Elenáról, Bonnie-ról és a közelgő szalagavatóról, kattints!

Tv Guide: Van rá remény, hogy Tyler vissza fog térni?
Julie Plec: Tylernek úgy kellett távoznia, ahogy Katherine-nek. Ha Klaus célkeresztjébe kerülsz, megszívtad. Nem tervezzük a visszatérését, amíg nem találunk megoldást a Klaus-problémájára, és ez Katherine esetében 2 évet vett igénybe. Tyler szerepelni fog még egy részben az évad során, de nem ez lesz a “visszatérése”.

Tv Guide: Amikor a sorozat visszatér, úgy tűnik, Caroline és Elena viszonya nem lesz felhőtlen.
Julie Plec: Caroline nagyon erősen próbálja majd a jó irányba visszaterelni Elenát, de kevés sikerrel fog járni. Ők legjobb barátnők, de egyikük viselkedése megváltozott, és megfigyelhetjük, hogy a másik fél hogyan reagál erre.

Tv Guide: Mire számíthatunk Caroline és Klaus kapcsolatától?
Julie Plec: Még nem látjuk, hogy mi lesz a vége ennek a furcsa, és valamilyen szinten perverz, gyönyörű és egyben szörnyű kapcsolatnak Caroline és Klaus között. Még ha lesz is spin-off (ez a bevezető rész sikerétől függ – szerk.), és két sorozatunk lesz, nem tudom, mi lesz a vége ennek a kapcsolatnak.

Tv Guide: Sokaknak nem tetszett az, amilyen irányba haladt Bonnie karaktere az idén. Mit tudsz elmondani a jövőjéről?
Julie Plec: Szerintem Bonnie-ról mindenkinek van véleménye. Van, aki szereti, van, aki gyűlöli, van, aki semleges álláspontot képvisel. Ő egy olyan szereplő, aki mindig is megosztotta a közönséget. Számunkra ő az, akinek mindig döntenie kellett a helyes és a helytelen út között, és aközött, amit megkíván tőle az öröksége, illetve amit megkívánnak tőle a barátai. Most nagy mértékben befolyásolja őt Silas vagy Shane, mégis az vezérli, hogy kétségbeesetten próbálja Jeremy-t visszahozni az élők sorába. Jelenleg valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy mennyire őrült módjára viselkedik. Az elméjét egy dolog irányítja: “Vissza tudom hozni Jeremy-t.”

Tv Guide: Az évad második fele főként a középiskola körül fog forogni. Mire számíthatunk?
Julie Plec: Most kezdtük el forgatni a 19. részt, ami a szalagavató epizódja. A fináléban pedig végezni fognak a sulival a szereplőink. Az évad végére megválaszolásra kerül a sok ki?, kivel?, hol?, mit csinál? kérdés.

Forrás: Tv Guide

5 Responses so far.

 1. Nekem Tyler abszolút nem hiányzik, így egy cseppet sem bánom, hogy “sokáig lesz távol” :D Caroline reakciója amúgy elég furcsa lesz, meg alapból elszégyelletné magát, mert anno mikor ő vámpír lett, csak Elena állt mellé, a többiek mind meg akarták ölni szinte, Bonnie meg “utálta”, vagy legalábbis elég flegma volt vele és nehezen fogadta el olyannak, amilyen. Mondjuk már megszoktam, hogy a 4. évadban Caroline-t csak mint utálatos szereplő tudják feltüntetni, pedig eddig kedveltem.

 2. ♥Eni♥ says:

  Szia Mademoiselle Katherine!

  Szerintem Caroline pont az első évadban volt kibírhatatlan, és most lett magabiztos, kevésbé szétszórt, összeszedett, csak annyi, hogy ő olyan aki mindig is szeretett rendezni, szervezni, és most is azt szeretné ha minden a helyén lenne. Bár még nem láthattuk azt a részt, de szerintem próbál Elenának segíteni a beilleszkedésbe, hogy visszatérjen a hétköznapokba. Vagy hagynia kéne, hogy Elena drága, mert neki az úgy esik jól, kedvére egyen, és gyilkoljon? Mért csak Elena akadhat ki, másokat is ért veszteség, de csak neki nézik el ha kiakad, és csak őt pátyolgatják!

 3. Carrie says:

  Nekem eddig az évadig Caroline volt az egyik kedvencem és nekem nem igazán tetszik, hogy ő lett az erkölcscsősz a csapatban. Egyfolytában ki van akadva azon, hogy Elena mit csinál, azon, hogy Damont szereti. Eközben ő egyre közelebb kerül Klaushoz,aki legalább annyira rossz vagy még rosszabb, mint Damon. Egy korábbi részben még egyet is értett Stefannal, hogy Klaus semmivel se rosszabb, mint ők, miközben épp előtte volt kiakadva azon, hogy Elena elfelejtkezett arról, hogy Damon miket csinált korábban és ezek ellenére képes együtt lenni vele. Én ezt képmutatásnak hívom nem pedig segítségnek. Én most inkább érzem idegesítőnek a figuráját, pedig eddig nagyon bírtam.

 4. TVDlover says:

  Ez nekem is szemet szúrt. Az érzelmeket nehéz irányítani, nem nagyon szabhatjuk meg, hogy kihez fűznek gyengéd szálak és kihez nem. Klau nagyon nagyon elbűvölő tud lenni, főleg Carolinenal. De az tényleg idegölő már, hogy neki elnézhetnénk másnak meg nem. Úgy értem ezt, hogy mindenkinek megvan a maga kis harca, hogy megtalálja a helyes utat. Jól jön a segítség de nem élheted más helyett az életét :/ Én szeretem Carolinet, nagyon sok nehéz döntésbe/helyzetbe kényszerült már és úgy gondolom, hogy nekem sem menne könnyebben a dolog és talán én is több hibát vétenék.

 5. ♥Eni♥ says:

  Nos szerintem mindannyiunknak igaza van, én pont ezért szeretem ezt a sorozatot mert mindenki esendő, nincs eggyértelműen jó vagy egyértelműen gonosz szereplője, hanem olyan mint az élet! Kicsit mindenkit meg lehet érteni, s mindenki követ el hibákat is, mi is ilyenek vagyunk sokszor az érzelmeink vezérelnek, és rosz döntést hozunk! Én nem is szeretem az olyan sorozatot ahol a jó szereplők csak jók és szentek, a gonoszok meg csak gonoszok! Mindenki esendő és azt teszi ami szerinte a legjobb!